Radu

Buna Raluca,

Acum ca am incheiat evenimentul si am ajuns inapoi pe meleagurile de dincolo de ocean, vroiam sa iti mai multumim odata pentru toata organizarea evenimentului.  Totul a iesit perfect, suntem foarte incantati de eveniment. Acum, la mai bine de o saptamana, eu si Sandra inca vorbim despre nunta in fiecare seara si nu trece o zi fara sa mai primim inca un telefon de apreciere. E incredibil cata lume a putut sa ne sune doar ca sa ne mai spuna odata cat de mult au apreciat locatia, curtea, piscina, decorul si nu in ultimul rand profesionalismul staffului care in noaptea nuntii au avut grija ca eu sa nu am nici o grija. In special seful de sala Silviu a avut grija sa rezolve toate probleme “organizatorice” – chiar si unele legate de invitatii nostrii – cu minimul necesar de intrebari catre mine. Autonom, s-a descurcat, a luat decizii si a facut sa fie bine fara sa ne deranjeze pe noi de la petrecere.

Pentru tine personal, vreau sa iti zic ca le tot spun prietenilor ca tu cred ca nu iti dai seama ca nu esti doar PR pentru Royal Horse ci esti de fapt wedding planner. Ne-ai ajutat si sfatuit pe orice plan – de la flori la candy bar si de la a achita furnizorii in numele nostru pana la ce cantitati de bautura sa cumparam din fiecare tip. Toate contactele pe care ni le-ai oferit ne-au dat exact ce am avut nevoie la un pret care ne-a convenit. Pentru noi, organizand toata nunta din alta tara pe un fus orar total dat peste cap, a fost foarte important sa avem pe cineva “de incredere” pe care sa ne bazam si acea persoana ai fost tu. De fiecare data cand nu stiam cum sa facem ceva sau la cine sa apelam tu erai persoana default: “Aoleo ce naiba facem cu treaba asta?! Nu stiu, sun-o pe Raluca vezi ea ce zice”.

Inca odata, mersi pentru tot. Te vom recomanda peste tot!

PS: Vezi ca inca nu ai scapat de noi. Daca ne decidem sa facem un viitor botez in Ro, aproape sigur vei mai auzi de noi 🙂