Cristina & Mihai Balanescu

Nunta noastra a fost pe 1 Iunie 2013 in sala mare de la parter.Am ales Royal Horse pentru ca ne-a placut foarte mult locatia, inca de cand am vazut-o in constructie, atat la exterior cat si la interior. Cladirea este facuta cu foarte mult bun gust, finisaje de exceptie, dar in acelasi timp nu iti da senzatia de rece pe care de obicei o au locatiile luxoase.
Exteriorul este minunat, multa verdeata, piscina de mare efect iar barul poate fi folosit ca un element de atractie. Un alt lucru impresionant este intrarea. Aleea lunga imprejmuita de copaci, in capatul careia se gasesc statuile cailor si cladirea care arata ca un conac, te duc cu gandul la proprietatile acelea grandioase pe care le vezi in filme.

Daca iti place natura, Royal Horse este locatia potrivita. Chiar daca este putin mai departe de oras, invitatii vor aprecia locatia cu siguranta pentru ca este ceva diferit fata de ceea ce gasesti in oras, in plus, este destul de usor de explicat si de ajuns.
Mancarea a fost senzationala. Foarte multi invitatii ne-au oferit acest feedback. Se mai poate lucra la partea de prezentare a farfuriei.

Pe parcursul organizarii nuntii, Raluca ne-a oferit un sprijin foarte bun.
Ne-a ajutat cu toate cerintele noastre si a fost foarte implicata in
punerea la punct a detaliilor. Am fost foarte norocosi. In ziua nuntii si pe parcursul ei, nu mi-am facut griji cu privire la nimic. Am oferit desfasuratorul echipei si toate lucrurile au mers struna. Ne-am distrat la nunta noastra. Singura noastra grija au fost cele doua dansuri ale noastre si sa ne simtim bine, in rest totul a fost perfect.

Multumim pentru tot!