Concurs National de Sarituri peste Obstacole – 23-26 August

Royal Horse Jumping Finals s-a desfasurat in perioada 23-26 August si s-a bucurat de participarea a  peste 120 de cupluri (cal si calaret).

Concursul Royal Horse Jumping Finals a fost organizat  organizat pentru a desemna castigatorii la Finalele nationale de Copii, Juniori 16 ani, Echipe Juniori, Juniori 18 ani si Tineret, Finalele nationale pe varste de cai 4, 5, 6 si 7 ani si Finalele pe Criteriile nationale la Amatori.
Au participat la acest eveniment sportivi din peste 30 de cluburi din intreaga tara. Acestia au concurat in 14 probe desfasurate pe parcursul a 4 zile de concurs, de joi pina duminica.

Evenimentul ecvestru a reprezentat criteriul final de selectie pentru definitivarea componentilor lotului national pentru participarea  Romaniei la Balcaniada de sarituri peste obstacole ce a avut loc intre 6 si 9 septembrie 2012 la Atena in Grecia. Lotul national a concurat la categoriile copii, juniori, tineret, amazoane si seniori, atit la concursul individul, cit si la cel pe echipe, intorcandu-se de la Atena cu titlul de vicecampioni balcanici la copii.

Royal Horse Jumping Finals 23-26 august 2012 a fost organizat de Clubul Sportiv Piccadilly impreuna cu Royal Horse, cu sprijinul ANST (Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret), FER (Federatia Ecvestra Romana).